Stiri Recente

Trei Campionate Naționale au loc la acest final de săptămână

Final de săptămână încărcat pentru iubitorii atletismului românesc. Astfel, în perioada 19-21 martie 2021, au loc trei Campionate Naționale: două în aer liber și unul în sală.

Campionatul Național de probe combinate pentru seniori, tineret și juniori

Vineri și sâmbătă, 19 și 20 martie, la Sala de atletism “Ioan Soter” din București se desfășoară întrecerile Campionatului Național de probe combinate pentru seniori, tineret (U23), juniori 1 (U20), juniori 2 (U18) și juniori 3 (U16).
Competiția începe vineri, la ora 9:30 și se încheie sâmbătă, la ora 15:30.
Detalii, regulamentul și programul competiției pot fi găsite AICI.

Campionatul Național de aruncări lungi de iarnă

Pentru aruncătorii de disc, suliță și ciocan, așteptarea a luat sfârșit. După multe luni de iarnă în care s-au pregătit cum au putut, aruncătorii se vor întrecere vineri și sâmbătă, 19 și 20 martie 2021, la București, pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” în cadrul Campionatului Național de aruncări lungi de iarnă pentru seniori, tineret  (U23) și juniori 1 (U20). Prima probă are loc vineri, 19 martie 2021, de la ora 10:30.
Detalii, regulamentul și programul competiției pot fi găsite AICI.

Campionatul Național de marș are loc duminică

Întrecerile Campionatului Național de marș pentru seniori și tineret (U23) vor avea loc duminică, 21 martie 2021, în Slovacia. Localitatea Dudince este locul unde se vor decerna medaliile, odată cu întrecerile naționale ale Slovaciei, Cehiei, Ungariei, Poloniei și Croației.
Detalii, regulamentul și programul competiției pot fi găsite AICI.

REZULTATELE de la toate cele trei competiții vor fi disponibile pe site-ul oficial al Federației Române de Atletism.