Stiri Recente

Sportivi prezenți la Internaționalele României, ediția 65. Rareș Toader: “Voi încerca să-mi apăr titlul din 2019!”

Cea mai prestigioasă competiție internațională de atletism pe pistă organizată în România – Campionatele Internaționale ale Romaniei “Iolanda Balaș Soter” – ajunge în acest an la ediția cu numărul 65, iar unul dintre cei mai importanți sportivi care va concura la Cluj Napoca între 22 și 23 august 2020 este Rareș Toader.

Legitimat la CSM Ploiești, unde este pregătit de antrenorul Sorin Tirichiță, Rareș a avut un start fulminant de an. Titlul național în sală, cu record personal (20,79), obținut în luna februarie îl făcea să privească optimism spre sezonul în aer liber care trebuia să îi aducă biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pandemia de COVID-19 și o accidentare i-au pus frână, dar, acum, apt 100% de concurs, Rareș are o mare foame de competiții și de rezultate dintre cele mai bune.

“La Campionatele Internationale ale României <<Iolanda Balas Soter>>, din perioada 22-23 august, de la Cluj, voi participa la primul concurs de după izolare și după două luni de inactivitate din cauza unei accidentări la gleznă. Am să încerc să îmi apăr titlul câștigat anul trecut la această frumoasă competiție. Mult succes atletismului românesc”, sunt vorbele lui Rareș înaintea concursului de pe Cluj Arena.

RAREȘ TOADER
Club: CSM Ploiești
Antrenor: Sorin Tirichiță
Data nașterii: 26.05.1997
Probă: greutate
P.B. – 20,60 m
S.B. – -.