Stiri Recente

Samuel Bucșă: “Vreau să devin campion european și să sar peste 8 metri!”

26 de sportivi au concurat sâmbătă, 23 februarie 2019, în proba de lungime masculin, în cea de-a doua zi a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru junior 1 de la București.

Iar cei care au reușit să sară peste 7 metri au urcat pe podium. În 2019, campion national a devenit Andreas Samuel Bucșă. Legitimat la CS Dinamo și CSM București, Samuel a sărit azi 7,21 metri. Pe locul second s-a clasat David Ciolpan (LPS Constanța/CS Farul) – 7,09 m, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Vlad Florian Bădescu (CS Farul) – 7,00 m.

La finalul concursului, Samuel s-a declarat fericit că a câștigat titlul național, chiar dacă nu a sărit cât și-a propus. “A fost un concurs ok pentru mine. Am avut ceva emoții înainte de prima săritură, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să devin campion. Sunt foarte fericit. PB-ul meu este de 7,65 și mă așteptam să sar mai mult azi. În vară vreau să devin campion european și să sar peste 8 metri!”, a declarant Samuel Bucșă pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.