Stiri Recente

S-au pus în vânzare biletele virtuale și s-au deschis listele de înscrieri de voluntari pentru Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1

14.04.2021S-au pus în vânzare biletele virtuale pentru Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1 și s-au deschis listele de înscrieri de voluntari pentru competiția care va fi găzduită de Cluj Arena în perioada 19-20 iunie 2021.

România găzduiește în premieră un campionat european de atletism cu probe de stadion. Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1 are loc în 19 și 20 iunie 2021, la Cluj Napoca și reunește la start 13 echipe europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România.

În Liga 1 a acestei competiții sunt reprezentate unele dintre cele mai puternice țări în atletism, în rândurile echipelor participante numărându-se atleți medaliați la campionatele mondiale și europene și deținători de recorduri mondiale.

VOLUNTARI
Un rol important în reușita unui astfel de eveniment îl va avea echipa de voluntari a Campionatului European de Atletism pe echipe Liga 1. Tocmai de aceea, organizatorii au deschis listele de înscrieri pentru cei care vor să contribuie la succesul unei competiții unice în țara noastră. A fi voluntar la o competiție sportivă europeană înseamnă o experiență unică în viața oricui. De aceea, Federația Română de Atletism îi invită pe toți cei dornici să contribuie la un succes românesc să se înscrie ca voluntar la https://cluj2021.ro/en/volunteers/.

Voluntarii prezenți la acest campionat de atletism:
– Vor avea satisfacția de a face parte din echipa care organizează un mare campionat european!
– Vor trăi emoțiile unei competiții europene alături de atleți de top ai momentului!
– Se vor bucura de lucrul într-o echipă performantă și își vor face prieteni pe viață!
– Vor primi echipamentul special creat pentru voluntari!
Înscrieri: https://cluj2021.ro/en/volunteers/.

BILETE VIRTUALE
Chiar dacă evenimentul se va desfășura fără spectatori în incinta Cluj Arena, iubitorii atletismului din țara noastră vor putea fi aproape de sportul lor favorit.
Organizatorii au pus în vânzare bilete virtuale, de 10 și 50 de lei, prin care fanii atletismului pot susține această competiție, dar și sportul pe care-l simpatizează.
Cu doar 10 lei orice fan adevărat al atletismului poate susține organizarea primului campionat european cu probe de stadion din România!
Biletele de 50 de lei le vor da șansa cumpărătorilor să fie “prezenți” pe Cluj Arena prin intermediul unui carton cu fotografia lor, așezat pe unul dintre scaunele superbei arene.
Detalii complete despre vânzarea biletelor virtuale pentru Campionatul European pe Echipe Liga 1 puteți găsi aici: https://cluj2021.ro/en/tickets/.
Partenerul competiției pentru vânzarea de bilete este Bilete.ro.

Organizarea Campionatului European pe Echipe Liga 1 este coordonată de Asociația Europeană a Federațiilor de Atletism (European Athletics), implementată de Federația Română de Atletism prin Comitetul Local de Organizare și sprijinită de Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Cluj Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Toate informațiile legate de desfășurarea competiției pot fi găsite pe site-ul www.cluj2021.ro.