Stiri Recente

România va organiza Campionatul Mondial de alergare de 24H în 2021!

Week-end-ul acesta se încheie cu o veste excelentă pentru iubitorii sportului din țara noastră, în general, și cei ce adoră alergarea, în particular.
Duminică, 27 octombrie 2019, la finalul Campionatului Mondial de Alergare de 24H de la Albi, reprezentantul International Association of Ultrarunners prezent în Franța a anunțat faptul că următoarea ediție a acestei competiții va fi găzduită de către România.

Pentru finalul Campionatul Mondial de Alergare de 24H au candidat orașe din Franța, Italia și România, iar câștigător a fost dosarul orașului Timișoara. Așadar, în perioada 22-23 mai 2021, municipiul Timișoara va găzdui întrecerile Campionatului Mondial de Alergare de 24H.
Steagul IAU a fost primit azi de către Diana Amza, preşedintele comisiei de ultrataletism, din cadrul Federației Române de Atletism, și șefa delegației țării noastre la competiția care a avut loc sâmbătă și duminică la Albi.
tri
Reamintim faptul că în toamna acestui an, România a găzduit un Campionat Mondial de Atletism, când la Brașov a avut loc pe 1 septembrie întrecerea supremă de alergare de 50 km!