Stiri Recente

Robertino Tănase: “Campionatul Național de sală ar primi nota 7 spre 8”

Sala de atletism “Ion Soter” din cadrul Complexului Sportiv “Lia Manoliu” din București a găzduit miercuri și joi, 6 și 7 februarie 2019, ediția 2019 a Campionatului Național de atletism în sală pentru seniori și tineret.

Timp de două zile, nimic nu a mișcat în sală fără știrea directorului de concurs Robertino Tănase, cel care s-a ocupat ca toate lucrurile să meargă cât mai bine cu putință.
La finalul celor două zile de concurs, Robertino Tănase a acordat un scurt interviu pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Cum s-au văzut Naționalele de sală prin prisma directorului de concurs?
Este un concurs greu, dar frumos. Este un concurs cu responsabilități foarte mari. Eu sunt adeptul disciplinei și al regulamentului, care trebuie aplicat cu ajutorul arbitrilor și al celorlalți oameni că m-au ajutat în bunul mers al concursului.
Le mulțumesc domnului președinte Florin Florea și domnului secretar general Augustin Iancu, care m-au propus pentru această funcție, pentru încrederea acordată și pentru sprijinul oferit.

Ce notă ați da acestui concurs?
La cum au decurs lucrurile, Campionatul Național de sală ar primi nota 7 spre 8.

Care este cea mai mare problemă pe care ați întimpinat-o în cele două zile?
Lipsa oamenilor de teren. Am avut 10 oameni, desi era nevoie de 20. Dar ne-am descurcat până la urmă și eu cred că a ieșit bine.

Dacă vi se ofertă, acceptați această funcție și anul viitor?
Categoric, da. Cu mare drag.