Stiri Recente

Robert Parge a câștigat proba de 400 m la Meeting d’Athlétisme de Mondeville

Localitatea franceză Mondeville (o comună în apropiere de orașul Caen) a găzduit sâmbătă, 30 ianuarie 2021, un puternic concurs în sală de atletism. La Meeting d’Athlétisme de Mondeville a participat și românul Robert Parge. În vârstă de 24 de ani, Robert s-a impus în proba de 400 m.

Legitimat la CSM București, Robert Parge a terminat cursa de la Mondeville  cu timpul de 47.87 secunde. Pentru Robert, care este pregătit la CSM București de către Kanizsay Magdolna, aceasta a fost prima cursă din 2021.

“Acest prim succes îmi dă încredere pentru competițiile ce vor urma. A fost o atmosferă nemaipomenită, un concurs organizat ca la carte și asta a contribuit la victoria mea. Am avut adversari mai puternici ca mine, însă a fost ziua mea. Ca obiective pentru următoarele competiții mi-am propus realizare baremului pentru Torun (n.r. – 47,60 s) și, cu siguranță, un Personal Best. Am foarte mare încredere în doamna profesoară Kanizsay Magdolna și suntem siguri că vom ajunge departe!”, a declarat Robert după cursă în exclusivitate pentru site-ul Federației Române de Atletism.

Următorul concurs pentru Robert Parge este Campionatul Național de sală de la București, din perioada 5-6 februarie 2021.