Stiri Recente

Prezentarea sportivilor de la CM de alergare montană din Argentina. Denisa Dragomir (1): „Vreau o medalie la individual!”

Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte va avea loc în acest an în Argentina, în perioada 15-17 noiembrie, în localitatea Villa de Angostura.

România va fi prezentă la competiția din America de Sud cu o delegație care are în componență nouă sportivi, după cum urmează: Denisa Dragomir, Andreea Pîșcu, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian. Mai precis, două echipe (masculin și feminin) de seniori, angrenate în întrecerea pe distanțe lungi (42 km).

Delegația României a plecat spre Argentina cu zece zile înainte de începerea competiției, iar până la primul start din Villa de Angostura site-ul oficial al Federației Române de Atletism vă va prezenta cei nouă temerari care ne vor reprezenta în țara tango-ului, pe crestele Anzilor Cordilieri.

Azi, 6 noiembrie 2019, vom vorbi despre Denisa Dragomir. Pe departe cea mai titrată alergătoare a lotului tricolor, Denisa Dragomir și-a propus în primă instanță „să ajungem cu bine la capătul unui drum atât de lung…n-am mai zburat niciodată atâta…e pentru prim oară când o să alerg în emisfera sudică. Va fi o experiență pentru toată lumea!”

Prima țintă a fost atinsă, pentru că, astăzi, sportivii noștri au ajuns cu bine de cealaltă parte a Ecuatorului, în creierii faimoșilor munți.
„Ca de fiecare dată, îmi propun o medalie la individual. Sper să reușesc și de această dată!” Și cum are deja la activ patru asemenea trofee, este bine să-i acordăm tot creditul! În plus, Denisa este gata să „parieze” și pe un loc pe podium cu echipa. Succes, hai România!

NUME: Denisa Dragomir
VÂRSTĂ: 27 de ani
CLUB: CSM Pitești – FC Argeș
ANTRENOR: Valentin Coroja.