Stiri Recente

Prezentarea sportivilor de la CM de alergare montană din Argentina. Cristian Moșoiu (6): „ O medalie cu echipa ar fi un rezultat extraordinar!”

Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte va avea loc în acest an în Argentina, în perioada 15-17 noiembrie, în localitatea Villa de Angostura.

România va fi prezentă la competiția din America de Sud cu o delegație care are în componență nouă sportivi, după cum urmează: Denisa Dragomir, Andreea Pîșcu, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian. Mai precis, două echipe (masculin și feminin) de seniori, angrenate în întrecerea pe distanțe lungi (42 km).
Delegația României a plecat spre Argentina cu zece zile înainte de începerea competiției, iar până la primul start din Villa de Angostura site-ul oficial al Federației Române de Atletism vă va prezenta cei nouă temerari care ne vor reprezenta în țara tango-ului, pe crestele Anzilor Cordilieri.

Azi, 11 noiembrie, vom vorbi despre Cristian Moșoiu. Legitimat la clubul Steaua București, Cristian are 32 de ani și se află în fața primei participări la o asemenea competiții. Atletul român e încântat de faptul că delegația țării noastre se află de aproape o săptămână în Argentina și speră să obțină un rezultat cât mai bun la Villa de Angostura.

„Mondialul de la Villa de Angostura este prima mare competiție pentru mine și îmi doresc un rezultat cât mai bum. Este bine că am plecat în Argentina cu aproape două săptămâni înainte de concurs pentru că putem pune la punct toate detaliile, ne putem adapta așa cum trebuie la condițiile de acolo. Am simțit o mare bucurie când am aflat că voi concura la Mondiale pentru România și îmi doresc un rezultat cât mai bun. O medalie cu echipa ar fi un rezultat extraordinar”, a declarat Cristian în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

NUME: Cristian Moșoiu
VÂRSTĂ: 32 de ani
CLUB: Steaua București
ANTRENOR: Ionuț Gălițeanu.