Stiri Recente

Prezentarea sportivilor de la CM de alergare montană din Argentina. Bogdan Damian (9): „Sper să ne clasăm cu echipa în primele șase locuri!”

Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte va avea loc în acest an în Argentina, în perioada 15-17 noiembrie, în localitatea Villa de Angostura.

România va fi prezentă la competiția din America de Sud cu o delegație care are în componență nouă sportivi, după cum urmează: Denisa Dragomir, Andreea Pîșcu, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian. Mai precis, două echipe (masculin și feminin) de seniori, angrenate în întrecerea pe distanțe lungi (42 km).
Delegația României a plecat spre Argentina cu zece zile înainte de începerea competiției, iar până la primul start din Villa de Angostura site-ul oficial al Federației Române de Atletism vă va prezenta cei nouă temerari care ne vor reprezenta în țara tango-ului, pe crestele Anzilor Cordilieri.

Azi, 14 noiembrie, vom vorbi despre Bogdan Damian. „Sunt la a treia prezență la un Campionat Mondial. Dar niciodată nu am concurat așa de departe ca acum…în Emisfera Sudică. La individual, mi-am propus să prind top 20, iar cu echipa sper să ne clasăm în primele șase locuri!”, ne-a declarat în exclusivitate Bogdan.

Mult succes, Hai România!

NUME: Bogdan Damian
VÂRSTĂ: 31 de ani
CLUB: CSM Cluj
ANTRENOR: Sergiu Dascălu.