Stiri Recente

Prezentarea sportivilor de la CM de alergare montană din Argentina. Andreea Pîșcu (5): „Vreau o medalie cu echipa României!”

Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte va avea loc în acest an în Argentina, în perioada 15-17 noiembrie, în localitatea Villa de Angostura.

România va fi prezentă la competiția din America de Sud cu o delegație care are în componență nouă sportivi, după cum urmează: Denisa Dragomir, Andreea Pîșcu, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian.
Mai precis, două echipe (masculin și feminin) de seniori, angrenate în întrecerea pe distanțe lungi (42 km).
Delegația României a plecat spre Argentina cu zece zile înainte de începerea competiției, iar până la primul start din Villa de Angostura site-ul oficial al Federației Române de Atletism vă va prezenta cei nouă temerari care ne vor reprezenta în țara tango-ului, pe crestele Anzilor Cordilieri.

Azi, 10 noiembrie, vom vorbi despre Andreea Pîșcu. În vârstă de 23 de ani, Andreea se află pentru prima dată într-o competiție găzduită de Emisfera Sudică, dar este încrezătoarea în forțele proprii. Sportiva legitimată la CS Știința Bacău țintește o clasare cât mai bună la individual și un loc pe podium în competiția pe echipe.

„Concurez pentru a treia oară în această probă. Ca și la ceilalți colegi, este pentru prima oară când alerg în Emisfera Sudică! Îmi doresc să fiu în top 20 la individual și să cucerim o medalie cu echipa!”, a declarat Andreea în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

NUME: Andreea Pîșcu
VÂRSTĂ: 23 de ani
CLUB: CS Știința Bacău
ANTRENOR: Cristina Alexe