Stiri Recente

Prezentarea atleților de la CE Glasgow (9): Ionuț Andrei Neagoe

IONUȚ ANDREI NEAGOE
Club: CSM Slatina/CSU Pitești
Antrenor: Angela Popescu
Data nașterii: 11.06.1994
Probă: 60 m
P.B. (100 m) – 10,33
S.B. (60 m) – 6,78

Proba de 60 de metri plat masculin din cadrul Campionatelor Europene de la Glasgow se va bucura de o atenție special din partea fanilor atletismului de la noi din țară. În această probă, România va fi reprezentată de nu mai puțin de trei atleți: Daniel Petre Rezmiveș (CSM Ploiești), Ionuț Andrei Neagoe (CSM Slatina/CSU Pitești) și Alexandru Terpezan (CSM Onești).

Iar azi îl vom pune în lumina reflectoarelor pe Ionuț Andrei Neagoe. Pregătit de antrenoarea Angela Popescu, Ionuț are, la 24 de ani, o bogată experiență în concursurile naționale și internaționale. Campion balcanic, multiplu campion național în probele de viteză (60 m, 100 m și 200 m), Ionuț Andrei Neagoe a avut un început de an 2019 excelent.

Miercuri, 6 februarie 2019, în prima zi a Campionatelor Naționale de sală pentru seniori și tineret de la București, Ionuț a terminat, în serii, cursa de 60 m plat cu timpul de 6,78, fapt ce i-a adus biletul de participare la Europenele de sală de la Glasgow. În finala din Sala de atletism “Ion Soter”, sportivul de la CSM Slatina și CSU Pitești s-a clasat pe trei și a cucerit medalia de bronz, fiind întrecut chiar de Daniel Petre Rezmiveș (CSM Ploiești) și Alexandru Terpezan (CSM Onești).
Iar în week-end-ul care urmează, alături de cei doi, Ionuț Andrei Neagoe va încerca să facă o figură frumoasă la Europenele din Scoția.