Stiri Recente

Prezentarea atleților de la CE Glasgow (6): Dorin Andrei Rusu

La 20 de ani, Dorin Andrei Rusu este unul dintre numeroșii tineri de perspectivă ai atletismului românesc. Campion național la 1.500 de metri în ultimii trei ani, sportivul de la CSM Dorna Vatra Dornei a avut un start de an 2019 foarte bun.

După medalia de aur de la naționalele de seniori în sală, elevul lui Cristian Prîsneac a cucerit argintul la Campionatul Balcanic de la Istanbul. Iar cursa din Turcia i-a adus lui Dorin un bilet mult dorit! Dorin Andrei Rusu a terminat al doilea cursa de 1.500 de metri, iar timpul de 3:44.26 i-a adus calificarea la Campionatele Europene de sală pentru seniori de la Glasgow.

Iar în Scoția, Dorin speră să realizeze lucruri importante. “Reprezintă foarte mult pentru mine faptul că m-am calificat la Campionatele Europene de la Glasgow. Însemnă că am confirmat forma foarte bună pe care o am la acest început de an. Am avut parte de o pregătire foarte bună în această iarnă și am dat dovadă de seriozitate. La Glasgow îmi doresc să fac un nou PB și poate, poate să mă calific în finală”, a declarat Dorin Andrei Rusu pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.
Campionatele Europene de sală pentru seniori de la Glasgow vor avea loc în perioada 1-3 martie 2019.