Stiri Recente

Prezentarea atleților de la CE Glasgow (5): Andrea Mikloș

ANDREA MIKLOȘ
Club: CSM București
Antrenor: Magdolna Kanizsay
Data nașterii: 17.04.1999
Probă: 400 m
P.B. – 53,82
S.B. – 53,89.

Andrea Mikloș (CSM București) este ultima sportivă din România care și-a îndeplinit baremul de participare la Campionatul European de sală pentru seniori de la Glasgow, de săptămâna viitoare.

Duminică, 17 februarie, sportiva legitimată la CSM București, și pregătită de către Kanizsay Magdolna, a terminat treia cursa de 400 metri la Instanbul Indoor Athletics CUP, cu timpul de 53.89 sec. Iar această performanță a echivalat cu obținerea biletului pentru Campionatul European de sală de la Glasgow, din perioada 1-3 martie 2019.

La nici 20 de ani, sportiva originară din Cluj Napoca privește cu încredere spre competiția din Scoția. Iar rezultatele obinute până acum, la diverse categorii de vârstă, o îndreptățesc să spere la o participare onorabilă la Glasgow.

“Îmi doresc să fac o figură cât mai frumoasă la Campionatele Europene de la Glasgow. Sunt convinsă că întrecerea va fi foarte puternică, dar sunt optimistă”, a declarant Andrea Mikloș, care la Naționalele de seniori în sală de la începutul acestei luni și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur la 400 metri. La București, sportiva de la CSM București a terminat prima cu timpul de 54,41 secunde, devansându-le pe Bianca Răzor (CSM București) – 54,89 s. și Sanda Belgyan (CSU Cluj Napoca) – 55,12 s.