Stiri Recente

Prezentarea atleților de la CE Glasgow (4): Andrei Gag

ANDREI GAG
Club: CSM București
Antrenor: Ioan Zanfirache
Data nașterii: 27.04.1991
Probă: greutate
S.B. – 20,81 m
P.B. – 21,06 m.

Andrei Gag a avut un start de 2019 foarte bun. Pentru sportivul legitimat la CSM București, seria de succese a început la Bacău, când a aruncat 20,81 metri și a reușit să facă baremul pentru Europene, a continuat la Naționalele de sală pentru seniori (6-7 februarie), când a cucerit medalia de aur, și speră să continue la Glasgow.

Andrei s-a numărat printre primii sportivi care și-au trecut numele pe lista Federației Române de Atletism pentru participarea la Campionatele Europene de sală de la Glasgow și spune că așteaptă cu încredere și speranță concursul de la începutul lunii martie.

“Campionatul European de la Glasgow este o competiție foarte grea pentru mine. Proba mea a crescut enorm în ultimii ani și sunt sigur că voi avea parte de adversari redutabili. La aruncarea greutății, cea mai grea parte este să mă mențin sănătos. Este foarte ușor să mă antrenez dar, neavând facilitățile altor țări mai dezvoltate în acest domeniu, este foarte greu să te refaci după munca colosa depusă în sălile de forță și pe stadion. Sper ca la Campionatul European de la Glasgow să fiu la parametrii excelenți și să obțin o performanță cât mai bună”, a declarant Andrei Gag pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.