Stiri Recente

Participare la Campionatul Balcanic de sală pentru seniori, Istanbul/TURCIA

SUBIECT: participare la Campionatul Balcanic de sală pentru seniori, Istanbul/TURCIA, completare la regulamentul FRA existent(cap.5)

Urmare a deciziei Ministerului Tineretului și Sportului de a diminua bugetul alocat activității atletice, FRA a luat o serie de măsuri menite să permită desfășurarea activității specifice în condițiile financiare date.

În consecință, participarea echipei de seniori la CB de sală, Istanbul/Turcia, din 15.02.2020, se va face în
următoarele condiții :

1. În conformitate cu Regulamentul ABAF (Federația Balcanică de Atletism), pentru un număr de 16 atleți
(masculin și feminin) și 4 oficiali, Federația gazdă asigură 2 zile de cazare și masă.
2. Selectarea probelor la care vom participa pe cheltuiala FRA, se va face în ordine descrescătoare a punctelor din tabela de punctaj WA, corespunzătoare fiecărui rezultat obținut până la data de închidere a listei de selecție (cf. Regulamentului-07.02.2020), la probele ce se vor desfășura în această competiție. Totodată se va ține cont și de probabilitatea statistică de a ne plasa în primele trei locuri. Dacă 2 sportivi de la aceeași probă au rezultate foarte bune, aceștia vor efectua deplasarea pe cheltuiala FRA. În cazul în care, după cei 16 atleți selecționați, mai sunt sportivi cu rezultate deosebite(tabela de punctaj WA), aceștia vor face deplasarea pe
cheltuiala FRA.
3. Deasemenea, în conformitate cu regulamentul ABAF, o țară membră are dreptul să înscrie la fiecare probă doi reprezentanți. În această situație, datorită faptului că Federația deplasează doar 16 atleți, cluburile care doresc să-și trimită atleții pe locurile rămase libere, vor trebui să solicite în scris acest lucru până la data de 06.02.2020. Bineînțeles sportivii trebuie să îndeplinească standardele de participare impuse de ABAF(vezi atașamentul)
4. Costurile pe care cluburile ar urma să le achite pentru participarea la această competiție sunt următoarele :
– Cazare și masă 2 zile x 50€/zi =100 € / persoană
– Transport cu avionul, preț estimativ 220€/ persoană (Federația nu garantează procurarea biletelor de avion).
5. În situația mai multor solicitări pentru o probă, selecția se va face în ordine descrescătoare a performanței. (Reamintim prevederea regulamentară care interzice participarea H.C.)
6. Pentru călătoria în Turcia este obligatoriu pașaportul cu valabilitate de minimum 6 luni de la data prevăzută pentru revenirea în țară.

Descarcă documentul în format PDF de AICI.

STANDARDE DE PARTICIPARE