Stiri Recente

Naționalele indoor ale cadeților și juniorilor 3 – etapa 1, la start!

Sâmbătă și duminică (19-20 februarie), sala „Ioan Soter” din cadrul CNSB „Lia Manoliu” va găzdui Campionatele Naţionale indoor rezervate cadeților (U18), juniorilor 3 (U16) și  probe combinate- etapa I.

Toate persoanele incluse în delegațiile participante vor efectua o testare COVID-19 cu cel mult 48 de ore înainte de începerea concursului. Se pot utiliza și testări antigen care îndeplinesc următoarele criterii de performanță: specificitate peste 97% și sensibilitate peste 90%, în comparație cu un test RT-PCR. Fac excepție:  – minorii, care vor completa declarația pe propria răspundere http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/250268

– persoanele care au fost depistate pozitiv cu COVID-19 și ulterior vindecate. Acestea nu mai sunt obligate să se testeze COVID-19 pe o perioadă de 180 de zile de la data vindecării. În acest caz, se va prezenta copie după adeverința medicală eliberată de medicul de familie sau DSP, din care să reiasă data de vindecare.

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. În acest caz, se va prezenta copie după certificatul de vaccinare, (minim) doza a doua.

Listele de start le puteți vedea accesând link-ul https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2022/02/1-1.pdf

#atletism  #FRA