Stiri Recente

Narcis Mihăilă și Ana Rodean, campionii României la 20 km marș

Campionatul Naţional de marş 20 km pentru seniori, tineret şi juniori 1, a reunit ieri (27 iunie), la Piteşti, întreaga elită a marşului românesc. Eveniment sportiv neaoș major dominat, așa cum ne-am obișnuit în ultima vreme, de către sportivii reşiţeni de la CS Universitatea şi CS Municipal.

De altfel, elevii tehnicianul Octavian Măzăran s-au urcat pe primele două trepte ale podiumului de premiere la individual seniori, duelul dintre Narcis Mihăilă (1h28:55) și Marius Cocioran (1h32,24, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo la 50 km marș) fiind tranșat, de această dată, în favoarea lui Narcis. Titlul de la tineret și juniori 1 a revenit lui Gabriel Milosi (1h57:43). Pe prima treaptă a podiumului de premiere la seniori s-a urcat echipa CSM Reșița (Narcis Mihăilă/Marius Cocioran/Atila Balog), pentru ca la tineret și juniori 1 medaliile de aur să revină team-ului de la CS Muscel Câmpulung (Gabriel Milosi/George Milos/Răzvan Stoianic/Gigi Olteanu).

La feminin senioare, pe prima treaptă a podiumului de premiere s-a urcat Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița – 1h43:10), pentru ca la tineret și juniori 1 aurul să fie câștigat de către Maria-Diana Lătărețu (CSM Craiova – 1h48:41). În competiția team-urilor, la seniori s-a impus CS Unirea Alba Iulia (Ana Rodean/Mihaela Acatrinei/Georgiana Jid/Elisabeta Sunzuiana), iar la tineret și juniori 1 LPS Botoșani (Vasilica Clincinschi/Veorica Boghean/Ancuța Chiriac/Ioana Pătatu).