Stiri Recente

Narcis Mihailă, calificat la Mondialele de la Doha în proba de 50 km marș

Astăzi, 19 mai 2019, în Lituania, țară cu tradiție în organizarea curselor de marș, anul acesta fiind sărbătorit centenarul în acest sens, la Alytus, s-a desfășurat cea de-a opta ediție a Cupei Europei la această specialitate.

Și chiar ne-a adus o mare satisfacție acum, în debutul sezonului în aer liber! Mai exact, Narcis Mihailă (CSU – CSM Reșița, antrenor Octavian Măzăran) a trecut linia de sosire al 16-lea la 50 km marș, în 3h58:17, timp cu care și-a asigurat biletul de Doha. Unde, la sfârșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie, au fost programate Campionatele Mondiale în aer liber ale seniorilor.

Foarte aproape de acest deziderat a fost și Marius Cocioran (CSM Reșița – CSU Reșița), elev al aceluiași tehnician (4h04:04), locul 24. Din nefericire, Andrei Gafița (CSM Suceava) a fost descalificat.

Așadar, nici un loc pentru seniori (50 km) la echipe, în schimb, la juniori (U 20), pe distanța de 10 km, România a ocupat locul opt. Team-ul tricolor a fost format din Ion Dumitru (CS Mușcel – LPS Mușcel) și Carlos Neag (CS Mușcel).