Stiri Recente

Marian Petre: “Vroiam să câștig azi, iar visul mi s-a îndeplinit”

Penultima probă de vineri seara, 22 februarie 2019, din cadrul Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, de la București a fost cea de triplusalt masculin.
Umărită cu mult interes de un public numeros, proba a fost câștigată de către Marian Petre. Legitimat la CS Farul și LPS Constanța, Marian a cucerit medalia de aur cu o săritură de 15.48 metri.

Puțin peste 15 metri (15.04) a sărit Bogdan Giorgian Cioacă (CSM Pitești/LPS Pitești), care s-a clasat pe locul doi. Bronzul la triplusalt masculin i-a revenit lui Vlad Florian Bădescu (CS Farul Constanța), cu o săritură de 14.29 metri.

Extrem de fericit după succesul din această seară, Marian spune că nu vrea să se oprească aici, mai ales că 2019 este abia la început. “A fost un concurs greu. Vroiam să câștig azi, iar visul mi s-a îndeplinit! Sunt fericit că am reușit să sar 15.48 și am făcut un PB foarte bun, zic eu. Următorul concurs de obiectiv pentru mine îl reprezintă Europenele de juniori, unde vreau să fac o figură frumoasă”, a declarant Marian Petre pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.