Stiri Recente

Maria Mihalache: “Acest aur e doar începutul pentru mine în 2019!”

Proba de 60 m feminin din cadrul Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, de la București a fost câștigată vineri, 22 februarie 2019, de către Maria Mihalache.

Sportiva legitimată la CS Olimpia București s-a clasat pe locul 1 după ce a terminat finala cu timpul de 7.73. Pe locul doi a terminat Andreea Larisa Ferenț (CSS Reșița/CSU Reșița) – 7.85, în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat Andreea Mihaela Caracuda (LPS Brăila/CSM Onești) – 7.87.

La finalul festivității de premiere, Maria a declarat că se bucură pentru medalia obținută azi, dar gândurile sale zboară deja spre viitoare competiții.

“A fost un concurs frumos. Cursa a fost destul de ok din punctul meu de vedere. Mi-am propus să câștig această medalie și sunt fericită că am terminat prima. Acest aur e doar începutul pentru mine în 2019. Îmi propun să câștig medalii de aur la Balcaniadele pentru juniori 1 și juniori 2, dar totodată țintesc un loc pe podium și la FOTE”, a declarant Maria Mihalache pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.