Stiri Recente

Lotul României pentru Campionatul Balcanic de alergare montană de la Câmpulung Moldovenesc

Orașul Câmpulung Moldovenesc găzduiește sâmbătă, 15 mai 2021, ediția a 13-a a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1 va avea loc sâmbătă, 15 mai 2021, la Câmpulung Moldovenesc.

Sportivi din șase țări – Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România – vor concura pentru medalii la întrecerea din nordul țării, la feminin și masculin, individual și echipe.

Delegația României are următoarea componență:
FEMININ: Noemi Bordeanu, Ștefania Nicoleta Ticaleac, Bianca Gabriel Catrinar, Andreea Cerasele Chivoiu, Monica Mădălina Florea, Liliana Maria Dragomir, Ingrid Mutter, Denisa Ionela Dragomir;
MASCULIN: Dumitru Florin Gut, Marius Valentin Popa, Petru Iulian Pop, Andrei Ihnatiuc, Leonard Albert Mitrică, Viorel Andrei Pălici, Cristian Marian Moșoiu, Szabolcs Istvan Gyorgy.
ANTRENORI: Iulia Olteanu, Emil Rusz, Ionuț Gălițeanu;
ȘEF ECHIPĂ: Ioan Avram;
ȘEF DELEGAȚIE: Cristian Dragomir.

Precedenta ediție a Campionatului Balcanic de alergare montană a avut loc în 2020, în Poiana Brașov, iar România a cucerit nouă medalii: 3 de aur, 3 de argint și 3 de bronz!

În 2021, Festivitatea de deschidere are loc vineri, 14 mai, de la ora 15:30, pe stadionul Rarăul, din Câmpulung Moldovenesc.

Startul competiției este programat pentru sâmbătătă, 15 mai 2021, de la ora 10:00, pentru seniori, și la ora 10:14, pentru juniori 1, din fața primăriei din Câmpulung Moldovenesc.

Întrecerea este organizată de Federația Română de Atletism, Clubul Sportiv Municipal “Rarăul” și Primăria Câmpulung Moldovenesc.