Stiri Recente

Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

Denumire Club

Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

Adresă

Str. Tineretului nr. 6, jud. Cluj, loc. Turda

Director

Prof. Candrea Angela

Secretar

Hadarean Corina

Reprezentant

Prof. Candrea Angela

E-mail

ltrebreanuturda@yahoo.com

Telefon

Tel 0264323948

Istoric/ Descriere a clubului

  • Pe parcursul activitatii sale, sectia de atletism a clubului nostru a inregistrat numeroase succese, concretizate in titluri de campioni nationali, medaliati nationali, recorduri nationale, succese internationale la Balcaniade de juniori si Europenele de juniori.
  • Aminitim castigarea titlului de Campioana europeana de juniori la inaltime prin sportiva Pop Ramona, care a sarit 1.92m. la Campionatele Europene de juniori din Italia, 2001. In anul 2000, sportivul Boar Romulus a obtinut doua medalii la Balcaniada de juniori din Bulgaria, argint la aruncarea discului si bronz la aruncarea greutatii.Sportiva Bara Iudith a realizat doua recorduri nationale la aruncarea greutatii in anul 1991: la aruncarea greutatii in sala, categoria juniori III cu 14.80m. si la aceeasi proba in are liber, cu performanta de 16.06m., record care este si astazi nedepasit.
  • Pe parcursul existentei sale sectia de atletism a realizat pe plan national numeroase succese in probe ca: saritura in inaltime, baieti si fete; aruncarea greutatii, baieti si fete; aruncarea discului, sulita, saritura in lungime, alergare de semifond, fond si maraton si probe combinate.

Nr secții

3

Nr sportivi atletism

12

Antrenor 1

Trif Ana Bianca

Resposabil secție

Trif Ana Bianca

Site

www.lrturda.ro