Stiri Recente

Liceul cu Program Sportiv Suceava

Denumire Club

Liceul cu Program Sportiv Suceava

Adresă

B-dul G. Enescu nr. 26 A, Mun. Suceava, Jud. Suceava

Director

Prof. Radu Ioan

Secretar

Hutanu Angela

Reprezentant

Prof. Radu Ioan

E-mail

lps.suceava@gmail.com

Telefon

Tel. 0230/ 524 931

Istoric/ Descriere a clubului

  • Liceul cu Program Sportiv Suceava și-a început activitatea în anul școlar 1992 – 1993 devenind în scurt timp o emblemă a județului Suceava în primul rând prin rezultatele de excepție obținute pe plan județean, național și internațional în domeniul sportului de performanță individual și pe echipe.
  • Ca un pas firesc al evoluției unui liceu cu profil sportiv, in anul 2004 a fost inaugurată sala polivalentă, o investiție care avea să-și arate roadele în perioada imediat următoare prin performanțele obținute la nivel național în special la secțiile de handbal și volei.
  • O bornă importantă în scurta istorie a Liceului cu Program Sportiv Suceava, poate fi considerat anul 2008 datorită faptului că, în urma unui proces complex, această unitate de învățământ a fost declarată „Eco-școală” primind odată cu această titulatură și celebrul drapel verde care ne onorează și ne obligă să continuăm programele, proiectele privind mediul înconjurător.
  • Evoluția permanentă și pozitivă a acestei unități de învățământ a fost confirmată și în anul 2014 când a fost obținut certificatul de „Școală Europeană”.
  • Anul 2015 își merită cu prisosință un loc important în istoria Liceului cu Program Sportiv Suceava, fiind anul în care s-a finalizat un proiect realizat prin fonduri europene, investiție care ridică standardele acestei unități de învățământ la nivelul campusurilor din țările Uniunii Europene

Nr secții

7

Nr sportivi atletism

41

Antrenor 1

Tatarau Iustin

Antrenor 2

Mihailescu Radu

Antrenor 3

Petrachi Liliana

Antrenor 4

Cojocaru Daniela

Resposabil secție

Tatarau Iustin

Site

www.lpssuceava.ro