Stiri Recente

Juniorii 1 și-au desemnat liderii naționali

Vineri și sâmbătă (30-31 iulie), Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit cea de-a 96-a ediție a Campionatelor Naționale rezervate juniorilor 1 (U20) – etapa finală.

După ce au participat la Campionatele Europene, această întrecere s-a constituit și într-un ultim prilej ca atleții juniori 1 să-și îndeplinească baremurile de participare la Campionatele Mondiale, programate să se desfășoare între 17-22 august la Nairobi (Kenya). În acest sens, trebuie menționat că încă trei atlete au reușit această performanță și nu oricum, ci cu noi recorduri personale. Este vorba despre Alesia Maria Rengle – foto (CN M Eminescu-CSU Oradea), câștigătoare la săritura în înălțime cu 1,82 m, Dana Maria Govoreanu (CN Vâlcea-CS Chimia Râmnicu Vâlcea), prima la 100 mg (13,73 în calificări) și despre Ioana Colibășanu (LPS Constanța-CS Farul), situată pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere la triplusalt, cu 13,07 m.

De altfel, luni, pe site-ul FRA, se va afișa componența lotului care ne va reprezenta la această nouă confruntare mondială. Pentru a vedea toate rezultatele, accesați link-ul https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2021/07/3.pdf