Stiri Recente

Întâlnirea conducerii FRA cu președintele European Athletics – Dobromir Karamarinov

Președintele European Athletics, Dobromir Karamarinov, a avut o întâlnire cu conducerea Federației Române de Atletism, reprezentată de președinta FRA, Anișoara Stanciu și secretarul general al FRA, Adrian Mlădinoiu.

Dobromir Karamarinov, președintele EA, a urat bun venit în echipa atletismului european noii conduceri a FRA, subliniind disponibilitatea de a asigura suportul  necesar pentru o mai bună integrare a atletismului românesc în context european. Au mai fost abordate teme legate de pregătirea următorului congres European Athletics, viitoarea construcție a atletismului european, dezvoltarea de noi competiții de atletism cu participare europeană etc.

„Președintele European Athletics, Dobromir Karamarinov, a apreciat deschiderea noii conduceri a Federației Române de Atletism spre dezvoltarea și organizarea de competiții de atletism de nivel european și balcanic. Am primit asigurări că European Athletics ne va susține în demersurile noastre de modernizare și integrare în marea familie a atletismului european. Eliminarea decalajului dintre noi și țările care au investit mult în atletism este una dintre prioritățile mandatului nostru.” – Anișoara Stanciu, președinta FRA.