Stiri Recente

Ingrid Mutter, după titlul național de la Dămuc: “Traseul e minunat. Sunt foarte fericită!”

Proba de seniori feminin individual din cadrul Campionatului Național de Alergare montană pe distanță lung (40 km) în 2019 a fost câștigată de către Ingrid Mutter.

Legitimată la CSM Cluj Napoca, Ingrid a terminat cursa cu timpul de 4:13:48, cu aproape zece minute în fața ocupantei poziției secunde Monica Florea, de la CSM Sighișoara, care a avut timpul de 4:22:27, și cu aproape 13 minute mai bine decât Cristina Simion, de la Steaua București, care a încheiat cu 4:26:37.

Epuizată, dar extrem de fericită, Ingrid a avut puterea să declare câteva cuvinte la finalul cursei. “A fost un concurs foarte greu, dar traseul ales de către organizatori e minunat. Sunt foarte fericită că am reușit să câștig medalia de aur și să devin campioană națională. Să nu uităm că am câștigat aurul și în proba pe echipe. Sper la evoluții cât mai bune și la următoarele competiții”, a declarant Ingrid pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Rezultatele complete ale competiției de la Dămuc le puteți găsi pe noul site al Federației Române de Atletism: www.fra.ro.