Stiri Recente

Claudia Bobocea se oprește în semifinalele probei de 1.500 m la Mondialele de la Doha. Andrei Gag, eliminat în calificări!

Ziua a șaptea a Campionatelor Mondiale de atletism în aer liber pentru seniori a programat joi, 3 octombrie 2019, trei probe cu prezență românească.
Dacă Andreea Panțuroiu s-a calificat în finala probei de triplusalt, Andrei Gag (greutate) și Claudia Bobocea (1.500 m) au părăsit azi competiția din Qatar.

Evoluând în prima semifinală a probei de 1.500 m feminin, Claudia Bobocea a terminat ultima cursa, cu timpul de 4:18.25. În clasamentul general, sportiva de la clubul Steaua București s-a clasat pe locul 24. Finala probei de 1.500 m feminin va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20:55.

Andrei Gag, locul 17 la aruncarea greutății

Andrei Gag a ratat calificarea în finala de la greutate. Prezent în grupa B a calificărilor de la aruncarea greutății, Andrei Gag (antrenor Ioan Zanfirache, legitimat la CSM București) nu a reușit, din păcate, să treacă de această fază preliminară a competiției. Mai exact, cu o primă încercare care a măsurat 20,50 m, Andrei a terminat întrecerea mondială pe locul 17.

În România, iubitorii atletismului pot urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.