Stiri Recente

Georgiana Ciurea, prima campioană la CN sală juniori 1 în 2019: “E o medalie foarte importantă!”

Prima medaliată cu aur a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, este Georgiana Ciurea. Sportiva de la LPS Câmpulung Muscel/CS Muscelul a câștigat concursul de pentatlon.

Cu un total de 3.297 de puncte, Georgiana le-a devansat pe Ioana Emilia Colibășanu (CS Farul/LPS Constanța) – 3.204 puncte și Carmen Ioana Diac (SCM Bacău) – 3.096 puncte.
La finalul celor cinci probe – 60 mg, înălțime, greutate, lungime și 800 m – Georgiana s-a declarant extrem de încântată de medalia obținută vinery, 22 februarie 2019, la Campionatele Naționale de atletism în sală pentru juniori 1.

“Cea mai grea a fost proba de 800 metri, pentru că a fost ultima. Chiar și așa, cred că m-am descurcat destul de bine. E o medalie foarte importantă pentru mine. Sunt foarte fericită că am devenit campioană națională. Pentru restul anului 2019 îmi doresc să obțin rezultate cât mai bune și să-mi îmbunătățesc performanțele”, a declarant sportiva de la LPS Câmpulung Muscel/CS Muscelul pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.