Stiri Recente

Florentina Budică (CSM Craiova) și Răzvan Roman (CS Dinamo) au câștigat Campionatul Național de Probe Combinate pentru seniori

Stadionul “Iolanda Balas Soter” a găzduit duminică și luni, 30 și 31 august 2020, întrecerile Campionatului Național de Probe Combinate Seniori, Tineret, U20, U18 și U16.

Disputată de-a lungul a trei sesiuni, în două zile toride la acest final de august, competiția – organizată de către Federația Română de Atletism – s-a disputat respectând toate regulile de distanțare socială și luând toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

La seniori, concursul a fost câștigat de către Florentina Budică (CSM Craiova) și Răzvan Roman (CS Dinamo). În întrecerea feminină, Florentina a totalizat, la finalul celor șapte probe, 4.440 de puncte. Ea a fost urmată în clasament de Georgiana Ciurea (LPS Câmpulung Muscel) – 4.192 puncte și Elena Popescu (CSU Pitești) – 4.096 puncte.
În întrecerea masculină, Răzvan Roman a încheiat cele zece probe cu un total de 6.898 puncte. Pe locul doi s-a clasat Mihai Chiorpec (CSM Onești) – 5.743 puncte, iar bronzul i-ar revenit lui Ionuț Grecu (CS Rapid) – 5.540 puncte.

Clasamentele complete și finale ale Campionatului Național de Probe Combinate Seniori, Tineret, U20, U18 și U16 pot fi văzute în secțiunea REZULTATE LIVE pe site-ul oficial al Federației Române de Atletism: www.fra.ro.

GALERIE FOTO din cele două zile de concurs puteți vedea AICI.