Stiri Recente

Federația Română de Atletism și Institutul Sportiv Român au semnat un protocol de colaborare

Federația Română de Atletism a marcat luni după-amiază, 19 noiembrie 2018, a premieră în România. Președintele Florin Florea a semnat un protocol de colaborare cu Institutul Sportiv Român, reprezentat de către președintele Adrian Socaciu, iar Federația Română de Atletism a devenit prima federație sportivă din țara noastră care va avea acces la platforma RSportz.
Institutul Sportiv Român este reprezentantul oficial al RSportz în România și urmează să semneze, în viitorul apropiat, protocoale de colaborare cu mai multe federații sportive din țara noastră.

Ce este RSportz?

RSportz Inc. (RSportz), este o piață globală destinată federațiilor sportive, organizațiilor, promotorilor, cluburilor și fanilor din întreaga lume.
RSportz gestionează toate aspectele evenimentelor de la înregistrare și plăți, la check-in și la scor. RSportz construiește site-uri web pentru organizații, echipe, cluburi, evenimente și sportivi. Oferă înregistrări de membru, carduri de identitate și acreditare. RSportz permite programarea automată sau manuală a evenimentelor, ligilor, turneelor, jocurilor și jocurilor. RSportz creează oportunități de scor live sau scoruri după competiții, partajarea prin intermediul rețelei sociale, crearea profilurilor și clasamentelor individuale ale jucătorilor, plus colectarea și distribuirea fondurilor.

“Digitalizarea este absolut necesară”

„Sportul românesc nu știe să producă bani și de aici și lipsa de rezultate. În ziua de astăzi, unde competiția la nivel mondial este foarte acerbă și orice detaliu contează, digitalizarea este absolut necesară. De aceea, Institutul Sportiv Român (ISR) a încheiat un parteneriat cu RSportz, una dintre cele mai mari companii de software pentru sport. Altfel spus, ISR aduce Rsportz în România, iar o primă nevoie identificată e lipsa instrumentelor de management în structurile sportive. În cel mai scurt timp vrem să oferim o soluție completă. Mulțumim Rsportz pentru încredere,” a declarat Adrian Socaciu.
Mai mult, prin acest protocol semnat luni, Institutul Sportiv Român se angajează să fie o punte de legătură între diferiți sponsori și Federația Română de Atletism.

Prin Rsportz vom putea să dezvoltăm toate proiectele și particularitățile atletismului românesc”

“Institutul Sportiv Român este o organizație care aduce un plus de valoare în managementul și marketingul federațiilor sportive din țara noastră. Îmi plac mai multe proiecte ale lor și tocmai de aceea am decis să semnăm acest parteneriat. Platforma Rsportz ne interesează foarte mult și va fi un instrument prin care vom putea să dezvoltăm toate proiectele și particularitățile atletismului românesc. Prin Rsportz vom avea o relație mai apropiată cu toate cluburile și asociațiile județene afiliate și vom reuși să integrăm toate probele de atletism din România, atât cele de pistă, cât și cele din afara pistei. Este pentru prima data când atletismul va intra pe o astfel de platformă și sunt convins că am luat decizia corectă”, a subliniat Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism.

“Tehnologia noastră va ajuta foarte mult”

“Cred că tehnologia noastră va ajuta foarte mult nu numai managementul Federației Române de Atletism, ci și sportivii și sportul prin promovarea profilurilor sportive disponibile online”, a punctat și Vlad Marinescu, președinte RSportz Inc.