Stiri Recente

Federația Română de Atletism a oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor prezente la CN de sală pentru seniori și tineret

În acest an, Campionatele Naționale de sală pentru seniori și tineret sunt programate vineri și sâmbătă, 28 și 29 februarie. Cum suntem în prag de primăvară, conducerea Federației Române de Atletism s-a gândit să facă o supriză plăcută tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente la această competiției.

Astfel, vineri seara, președintele Florin Florea și secretarul general Augustin Iancu au împărțit flori și mărțișoare tuturor reprezentantelor sexului frumos care s-au aflat în incinta Sălii de atletism “Ioan Soter”. Fie că au fost concurente, antrenorare, mămici, susori, sau simple spectatoare, toate femeile prezente vineri seara în sală s-au bucurat de câte o mică atenție din partea conducerii Federației Române de Atletism. Iar gestul a fost apreciat din plin de către reprezentatele sexului frumos. “Mulțumim frumos! Ce surpriză plăcută! Un gest minunat din partea Federației”, au fost doar câteva dintre replicile doamnelor și domnișoarelor.

Și cu această ocazie, conducerea Federației Române de Atletism urează tuturor doamnelor și domnișoarelor din sportul românesc o primăvară minunată, plină de căldură și multe zâmbete!
“La Mulți Ani!”

GALERIE FOTO de la acest eveniment puteți vedea AICI.