Stiri Recente

Eveniment internațional atletic major în Capitală

Mâine (17 aprilie), în București, se va organiza „Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță”, competiție internațională anuală de semi-maraton și 10 km. Startul (08,50) și sosirea vor fi in zona Arcul de Triumf/Piața Charles de Gaulle, iar cursa se va desfășura pe Șoseaua Kiseleff și zonele adiacente importante, promovând obiectivele turistice ale Bucureștiului. Cu această ocazie, este programat Campionatul Național de 10 km rezervat seniorilor, tineretului și juniorilor 1.

„Urmărim promovarea sportului, atât al celui de masă, cât și al celui de performanță. Totodată, încercăm să oferim oportunități atleților români. În acest sens, în premieră, la această a 6-a ediție, împreună cu Federația Română de Atletism și le mulțumim că sunt alături de noi, se va desfășura Campionatul Național de 10 km.  Sperăm ca și pe viitor să avem aceeași comunicare frumoasă”, ne-a declarat, în exclusivitate, pentru site-ul FRA, campioana olimpică la maraton, Constantina Diță, organizatoarea competiției.

Întrecerea va include, totodată, și cursa populară de 3,5km, wheelchairs, Team 3 challenge 10 km, la care vor participa atleți internaționali de elită, campioni naționali și alergatori amatori. Se vor oferi premii în bani, în valoare de peste 14.000 de euro.