Stiri Recente

Etapa 1 a Campionatului Național de probe combinate are loc vineri și sâmbătă la București

Sala „Ioan Soter” din cadrul CSN București „Lia Manoliu” va găzdui vineri și sâmbătă (29-30 ianuarie 2021) etapa 1 a Campionatului Național de Probe Combinate pentru Seniori, Tineret (U23), Juniori 1 (U20), juniori 2 (U18)și Juniori 3 (U16).

Se va concura la Heptatlon (masculin) – Seniori , Tineret, Juniori 1, 2; Hexatlon (masculin) juniori 3; Pentatlon (feminin) Seniori , Tineret, Juniori 1, 2, 3. Verificarea carnetelor de legitimare cu viza anuală, medicală și achitarea taxei de participare a concurenților înscriși se va face în preziua datei de desfășurare a competiței.

Utilizarea echipamentului echipei naționale sau ale altei țări este interzisă. Intrarea în Sala de atletism ”Ioan Soter” a sportivilor și antrenorilor se va face prin intrarea principală spre sala de încălzire, iar ieșirea prin culoarul care duce în curtea interioară a bazinul descoperit.

La intrarea în sală se va face un triaj epidemiologic, iar accesul este permis doar cu legitimația de sportiv, cu viza medicală valabilă și declarația pe propria răspundere completată. În cazul în care legitimația nu se prezintă/găsește, singura modalitate de intrare este prezentarea unei adeverințe medicale valabile.

Accesul antrenorilor în sală se face pe baza legitimatiei de antrenor sau a delegatiei si a declaratiei pe propria raspundere completata. Verificarea legitimatiilor cu viza anuala si medicala valabile, este obligatorie si se vor prezenta la secretariat de catre delegatul clubului.

Sportivii vor intra în sală doar insotiti de antrenor și se vor deplasa la locul de încălzire care va fi indicat de oficiali în functie de probă. Accesul în vestiare este strict interzis. Sportivii vor veni echipați pentru concurs de acasă. Antrenorii își vor asuma in totalitate responsabilitatea participării sportivilor minori la competitie. Sportivii au obligatia sa pastreze distantarea fizica prevazuta in ordinul 1219/1634/2020.

Accesul spectatorilor in sala este strict interzis.

În prima zi, competiția va debuta la ora 9,30 cu proba feminină de 60 mg pentru Senioare, Tineret și Junioare 1, pentru ca să se încheie cu cea de 800 m (feminin- 15,50) rezervată Junioarelor 2 și 3.
Sâmbătă, startul îl va da la 9,30 cursa de 60 mg (masculin) la Seniori și Tineret, pentru ca ultima probă a întrecerii (12,30) să fie cea de 1000 m (masculin) pentru Juniori 1 și 2.

Director de concurs va fi Robertino Tănase, în timp ce Ion Șerbescu va fi judecător arbitru.
Să mai menționăm că sâmbătă și duminică (30-31 ianuarie 2021) DJST Bacău și AJA Bacău organizează un concurs interjudețean de atletism pentru copii și juniori.