Stiri Recente

Diana Ion: “Sunt fericită că am câștigat medalia de aur”

Concursul de triplusalt feminin din cadrul Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, de la București a fost câștigat vineri, 22 februarie 2019, de către Diana Ana Maria Ion. Legitimată la CSM Onești, Diana a sărit 12.82 m, cu mai bine de jumătate de metru față de ocupanta locului doi, Georgiana Andreea Timu (CN Sp. Cetate Deva), cu 12.24 m. Pe poziția a treia a podiumului s-a clasat Alexia Ioana Dospin, de la CSM Bacău, cu 12.20 m.

Imediat după festivitatea de premiere, Diana s-a arătat nemulțumită de performanța realizată azi, dar spune că în condițiile în care nu a fost 100% din punct de vedere fizic este bine că a terminat pe locul întâi.

“Nu a fost cel mai bun concurs al meu. Speram să sar mai mult azi. Mă doare călcâiul și îmi doream să sar bine din prima încercare. La fiecare săritură durerile erau tot mai mari. Cu toate acestea, sunt fericită că am câștigat medalia de aur. Acum mă gândesc să mă recuperez cât mai repede, iar în 2019 îmi doresc o finală la Europene!”, a declarant Diana Ion pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.