Stiri Recente

Diana Amza: “Pentru Federația Română de Atletism este o onoare faptul că Timișoara va găzdui CM 24H în 2021!”

Orașul Timișoara va găzdui în perioada 22-23 mai 2021 întrecerile Campionatului Mondial de Alergare de 24H. Anunțul a fost făcut duminică seara, 27 octombrie 2019, la finalul ediției din acest an a Campionatului Mondial de Alergare de 24H, de la Albi, Franța.

Cea care a primit steagul IAU a fost Diana Amza, șefa delegației României la Albi și preşedintele comisiei de ultrataletism din cadrul Federației Române de Atletism.
Azi dimineață, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul făcut la Albi de reprezentantul International Association of Ultrarunners prezent în Franța, Diana Amza a declarat că e o mare onoare pentru Timișoara faptul că va găzdui o asemenea competiție peste doi ani.

“A fost copleșitoare reacția de bucurie a țărilor la auzul veștii că Timisoara va gazdui urmatorul Campionat Mondial de 24h alergare. Această reacție a venit ca urmare a organizării Campionatului European de 24h alergare în anul 2018 la Timișoara și a Campionatului Mondial de 50km alergare în anul 2019 la Brașov, curse pe care și acum atleții și oficialii străini le consideră cele mai bine organizate campionate la care au participat. Pentru România și Federația Română de Atletism este
o onoare și un privilegiu ca munca noastră să contribuie la dezvoltarea globală a atletismului și să primească aprecieri la scară atât de mare”, a declarat Diana pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.