Stiri Recente

Delegația României a plecat azi la Campionatul Mondial de alergare de 24 de ore de la Albi

Localitatea franceză Albi va găzdui sâmbătă și duminică, în perioada 26-27 octombrie 2019, o nouă ediție a Campionatului Mondial de alergare de 24 de ore.
România va fi reprezentată la această competiție de o echipă alcătuită din 9 sportivi, cinci la masculin și 4 la feminin. Lotul țării noastre a plecat azi spre Franța din două locații – București și Timioara – alături de conducătoarea delegației, Diana Amza.

Cei care vor concura pentru țara noastră la competiția de la Albi sunt: Florin Sebastian Ioniță (ACS Super Sports Club Timișoara), Daniel Trușcă (CSA Drăgășani), Răzvan Farkaș (ACS Super Sports Club Timișoara), Daniel Antonaru (ACS Ultrarun Constanța), Radu Roman (ACS Ultrarun Constanța), Mara Guler-Cionca (CS Universitatea Arad), Mariana Nenu (ACS Ultrarun Constanța), Floricica Neacșu (ACS Super Sports Club Timișoara) și Alina Preda (ACS Super Sports Club Timișoara).

Profilele celor nouă atleți români pot fi văzute în detaliu pe noul site al Federației Române de Atletism: www.fra.ro.

Situat la 85 de kilometri NE de Toulouse, localitatea Albi a găzduit în 2016 întrecerile Campionatului European de alergare de 24 de ore, iar la finalul acestei luni va primi sportivi din întreaga lume.

Detalii despre competiția de la Albi puteți găsi AICI.