Stiri Recente

Cristian Moșoiu după titlul național de la Dămuc: “La Steaua suntem o familie și ne ajutăm între noi!”

Proba de seniori masculin individual din cadrul Campionatului Național de Alergare montană pe distanță lung (40 km) în 2019 a fost câștigată de către Cristian Moșoiu.

Legitimat la clubul Steaua București, Cristian a terminat cursa cu timpul de 3:25:50, el depășindu-și în clasament doi colegi: pe Leonard Albert Mitrică (3:25:56) și pe Ionuț Alin Zincă (3:28:56). De altfel, Cristian a câștigat medalia de aur și în proba pe echipe, alături de Ionuț Alin Zincă și Raul Butaci.
Steaua a dominat clar probele masculine de seniori, cucerind cinci medalii, din cele șase puse în joc: două de aur, două de argint și una de bronz!

La finalul întrecerii, Cristian a dezvăluit care este secretul succesului său și al colegilor de la clubul roș-albastru. “La Steaua suntem o familie și ne ajutăm între noi! Ne simțim foarte bine împreună și chiar dacă în probele individuale suntem adversari, ne gândim mereu și la binele echipei și al clubului. Sunt fericit că am reușit să cucerit așa multe medalii la această ediție a Naționalelor”, a spus Cristian Moșoiu pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Rezultatele complete ale competiției de la Dămuc le puteți găsi pe noul site al Federației Române de Atletism: www.fra.ro.