Stiri Recente

CN 20 km marș S, U23, U20 PITEȘTI 2019 – PORTRET DE SPORTIV (1) .Narcis Mihăilă își dorește un nou titlu național

Municipiul Pitești găzduiește miercuri (31 iulie), în același timp cu Campionatele Naționale pentru seniori, o nouă ediție a Naționalelor de 20 km marș rezervate seniorilor, tineretului și juniorilor 1, individual și pe echipe.

Până la ora startului, Federația Română de Atletism vă prezintă câțiva dintre sportivii care se vor întrece în „Orașul Lalelelor” la această specialitate.

Se poate afirma, fără greșeală, că Narcis Mihăilă, născut pe 4 august 1987, reprezentant al școlii reșițene, cu cea mai mare tradiție în această dificilă probă, este un model a ceea ce însemnă ambiția și dăruirea în performanță. Mai exact, după ce a întrerupt activitatea sportivă pentru a lucra din greu peste hotare mai bine de doi ani, revine la prima dragoste, la apelul antrenorului Octavian Măzăran. După numai trei luni de pregătire asiduă, reușește să obțină baremul de calificare pentru JO de la Rio, unde a terminat pe locul 31 cea mai dificilă probă atletică, cea de 50 km marș. De altfel și în acest an, pe data de 19 mai, Narcis a îndeplinit standardul de participare la competiția de vârf a acestui an, Campionatele Mondiale ale seniorilor de la Doha. Tot la 50 km.
La Pitești, se anunță o luptă atractivă între el și colegul lui de echipă, Marius Cocioran, aceștia împărțindu-și la mai multe ediții titlurile naționale pe această distanță.

Club: CSU-CSM Reșița
Antrenor: Octavian Măzăran
PB: 1h27:30.