Stiri Recente

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti

Denumire Club

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti

Adresă

Calea Vitan, nr. 242, etaj 1, Sector 3, București

Director

Gabriela Szabo

Secretar

Claudia Stefanescu

Reprezentant

Madalin Badea

E-mail

madalin.badea@csmbucuresti.ro

Telefon

Tel. 0760 837 624

Istoric/ Descriere a clubului

  • Înființat în anul 2007 de Consiliul General al Municipiului București, Clubul Sportiv Municipal București a devenit o structură sportivă complexă, cuprinzând următoarele secții sportive: atletism, baschet, handbal feminin, handbal masculin, motociclism, rugby, șah, volei feminin și volei masculin. CSMB promoveaza, cu prioritate, disciplinele, ramurile sportive cuprinse in programul jocurilor olimpice.
  • Centrul de Copii si Juniori CSM Bucuresti reprezinta una din prioritatile conducerii administrative, de a acorda tinerilor bucuresteni posibilitatea practicarii sportului de masa in scopul imbunatatirii starii generale de sanatate si promovare a spiritlui de fair play, al socializarii si integrarii in societate ca membru activ, intr-un cadru optim din punct de vedere organizatoric si al infrastructurii, facilitand celor cu aptitudini si reale calitati posibilitatea exprimarii in planul performantei sportive. Sportul şi-a dovedit caracterul educativ – formativ în toate etapele de dezvoltare a omenirii, indiferent de tipul de societate şi ideologie, acţionând pentru sănătate, socializare, dezvoltare economică şi dezvoltarea personalităţii umane în ansamblul ei.
  • Promovând respectul pentru organismul propriu şi al altora, educaţia fizică şi sportul se constituie în forme de educaţie pentru sănătate. Sportul joacă un rol deosebit în menţinerea sănătăţii fizice şi mentale, în menţinerea unui stil de viaţă favorabil sănătăţii. În ultimii ani, în oraşe, în special dar şi în mediul rural, au apărut boli ale civilizaţiei care sunt consecinţa directă a unei nutiţii greşite coroborată cu lipsa practicării mişcării, a activităţii sportive. Mijlocul cel mai eficient şi ieftin al luptei împotriva obezităţii şi a bolilor generate de aceasta este sportul, mişcarea zilnică. Creşterea proporţiei populaţiei care face sport, în mod regulat, poate avea ca rezultat o economisire considerabilă prin diminuarea considerabilă a cheltuielilor cu serviciile medicale, cu compensarea reţetelor şi cu concediile medicale.
  • Misiunea C.S.M.B. este de a contribui prin mijloacele specifice sportului la educaţia cetăţenilor municipiului Bucuresti pentru sănătate fizică şi psihică, creşterea calităţii vieţii şi dezvoltarea performanţei sportive. Există o legătură bilaterală condiţională între nivelul de educaţie şi productivitate într-o economie sănătoasă şi nivelul participării în activităţile sportive. Practicarea sportului la nivelul comunităţii conduce la creşterea incluziunii sociale. Misiunea C.S.M.B. constă de asemenea în promovarea pe plan organizatoric a parteneriatului public – privat într-un cadru legislativ consacrat. Educatia prin sport reprezinta unul din scopurile primordiale ale CSMB, dezvoltarea Centrului de Copii si Juniori fiind marea provocare a actualei conduceri a clubului, la solicitarea expresa a Consiliului General a Municipiului Bucuresti.
  • Viitorul sportului romanesc este in scoala! Investind in copii si juniori, investim in viitorul Romaniei!

Nr secții

13

Nr sportivi atletism

386

Antrenor 1

Nicoara Mihaela

Antrenor 2

Zamfirache Ioan

Antrenor 3

Anton Doina

Antrenor 4

Kaniszay Magdolna

Antrenor 5

Gyongyossy Zsolt

Antrenor 6

Manu Petre

Antrenor 7

Corucle Mihai

Antrenor 8

Costache Virgil

Antrenor 9

Popescu Cristian Eugen

Antrenor 10

Popovici Adrian Miomir

Antrenor 11

Mirea Marinela

Antrenor 12

ille Ana Claudia

Antrenor 13

Ivan Madalina

Antrenor 14

Andrei Maria

Antrenor 15

Costache Nadia

Antrenor 16

Budica Florentina

Antrenor 17

Muscalu Georgiana

Antrenor 18

Sima Dumitru

Antrenor 19

Toma Silvestru Dragos

Antrenor 20

Andrei Florin

Antrenor 21

Capraroiu Teodor

Antrenor 22

David Daniela

Antrenor 23

Tirichita Toader Sorin

Resposabil secție

Madalin Badea

Site

www.csmbucuresti.ro