Stiri Recente

Claudia Prisecaru, medalie de bronz în proba de 3.000m obstacole la Campionatul European de Tineret U23 de la Gavle

România trăiește o zi de grație la Campionatul European de Tineret (U23) de la Gavle. După medalia de bronz cucerită de către Andrea Miklos în proba de 400 m plat, România și-a mai trecut în palmares un bronz. El a fost cucerit de către Claudia Prisecaru în proba de 3.000 m obstacole.
Sportiva de la CSM Focșani 2007, unde este pregătită de către antrenorul Cristian Orza, a terminat a treia, cu timpul de 9:53.21 minute, ceea ce reprezintă și un nou P.B. pentru ea.
Medalia de aur a probei a fost câștigată de către daneza Anna Emilie Moller, cu timpul de 9:27.31 min., iar pe doi s-a clasat Eilish Flanagan (Irlanda), cu timpul de 9:51.72 minute.
Bronzul Claudiei este cea de-a doua medalie pentru România la Campionatul European de Tineret U23 de la Gavle (Suedia).
La mai puțin de o oră de la superba evoluția din Suedia, Claudia ne-a împărtășit primele impresii despre cursă: “A fost o cursă destul de grea. Daneza era favorită și a câștigat detașat. Nici nu știu cum am terminat pe podium. Când am trecut linia de sosire, m-am uitat pe tabelă și mi-am văzut numele trecut pe locul trei. Eram foarte obosită, nu știu ce să spun. Sunt foarte fericită. Îmi doream foarte mult, dar niciodată nu am pronunțat cuvântul <<medalie>>. Îmi doream un rezultat cât mai bun și iată că am urcat pe podium. E minunat!”