Stiri Recente

Claudia Bobocea s-a calificat în semifinalele probei de 1.500 m la Mondialele de la Doha

Singura sportivă din România care a concurat miercuri, 2 octombrie 2019, la Campionatul Mondial de atletism în aer liber de la Doha a fost Claudia Bobocea.
Sportiva de la clubul Steaua București a evoluat în seriile probei de 1.500 m, fază a concursului pe care a trecut-o cu brio.

Evoluând în seria a treia, Claudia s-a calificat în semifinale cu timpul de 4:07.76 min. Acesta a reprezentat al cincilea timp al seriei a treia și al 15-lea în calificărilor probei. În semifinale s-au calificat 24 de sportive.
Semifinalele, în care vor alerga câte 12 atlete, vor avea loc joi, 3 octombrie 2019, de la ora 23:00, ora României.

În România, iubitorii atletismului vor putea urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.