Stiri Recente

Claudia Bobocea, locul 3 și P.B. la 1.500 m la Memorialul “Kamila Skolimowska”

Atleta Claudia Bobocea continuă forma excelentă în acest început de toamnă. După locul 2 obținut joi seara în Franța, la Meetingul de la Marsillia, sportiva în vârstă de 28 de ani a reușit un nou rezultat foarte bun într-o cursă de 1.500 de metri.

Duminică seara, 6 septembrie 2020, sportiva de la clubul Steaua București s-a clasat pe locul al treilea în cursa de 1.500 de metri din cadrul Memorialului “Kamila Skolimowska”, de la Silesia (Polonia). Pregătită de către Valentin Anghel, Claudia a terminat cursa cu timpul de 4:01.31, ceea ce reprezintă un nou P.B. pentru ea.
În Polonia, prima s-a clasat Laura Muir (Marea Britanie) – 3:58.24 min, iar a doua a terminat Sofia Ennaoui (Polonia) – 3:59.70 min.
“A fost o cursă spectaculoasă, desfășurată într-o atmosferă deosebită creată de public! Deși îmi doream mai mult, în această seară trebuie să mă mulțumesc cu atât! Am luat startul într-o companie selectă a atletismului mondial, printre care și campioana europeană Laura Muir! Mă bucur că fac parte din acest circuit de concursuri World Continental Tour”, a declarat Claudia Bobocea pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Următoarea cursă pentru sportiva româncă va avea loc marți. Pe 8 septembrie 2020, Claudia Bobocea va lua startul la ediția a 59-a a Ostrava Golden Spike, din Cehia, meeting atletic de aur din cadrul World Athletics Continental Tour 2020.

Trebuie subliniat și faptul că Memorialul “Kamila Skolimowska”, de la Silesia, a fost un meeting atletic, clasificat de aur, parte a World Athletics Continental Tour 2020.
FOTO: Memorialul “Kamila Skolimowska”