Stiri Recente

Claudia Bobocea, după calificarea în semifinale la 1.500 m: “Îmi doresc calificarea în finală și mă voi lupta pentru asta!”

În vârstă de 27 de ani, atleta Claudia Bobocea s-a calificat miercuri după-amiază în semifinalele probei de 1.500 de m din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism în aer liber de la Doha (Qatar).
Pe pista de pe superbul Khalifa Internațional Stadium, Claudia a terminat a cincea în seria a treia de calificări, cu timpul de 4:07.76 min.
În această seară, la câteva ore după ce a trecut linia de sosire, Claudia a oferit câteva declarații despre cursa din calificări și despre așteptările de la semifinala de mâine.

“Nu a fost o cursă ușoară! A fost o cursă tipică calificărilor. A trebuit să iau cursa pe cont propriu pentru a-mi putea asigura locul în semifinală. Mâine, pentru mine este ca și o finală. Îmi doresc calificarea în finală și mă voi lupta pentru asta într-o companie selectă”, a declarant Claudia Bobocea în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Semifinalele, în care vor alerga câte 12 atlete, vor avea loc joi, 3 octombrie 2019, de la ora 23:00, ora României.

În România, iubitorii atletismului vor putea urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.