Stiri Recente

Ceremonie de suflet pentru sportivii României

Ultima vreme a avut darul să ne reinsufle nouă, românilor, bucuria victoriei obținute la capătul marilor întreceri sportive internaționale. Un moment unic, un prilej pe care Guvernul României l-a celebrat ieri (22 august), la Palatul Victoria, cum se cuvine. Cum merită eroii arenelor, fie ele pe uscat sau pe apă! Festivitate  de la care nu au lipsit reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român, dar și cei ai federațiilor sărbătorite.

Mai exact, alături de laureații Campionatelor Europene multisport de la Munchen, adică canotaj, atletism, kaiac-canoe, s-au adăugat medaliații de la scrimă (Campionatele Mondiale de la Cairo), tenis (finala junioarelor U14 Wimbledon), judo (Campionatul Mondial de juniori, categoria -90 kg, Ecuador).

Din partea Federației Române de Atletism au participat președintele Anișoara Stanciu, secretarul general Adrian Mlădinoiu și Mihaela Melinte, antrenoarea Biancăi Ghelber, aur la aruncarea ciocanului. Poate cea mai sclipitoare stea, David Popovici (înot) este angrenat într-o altă întrecere mondială, cea de juniori, motiv al absenței de la ceremonia prezidată de primul ministru al României, Nicolae Ciucă.

Felicitări! Hai România!