Stiri Recente

CE TINERET (U23) – PORTRET DE SPORTIV (4). Daniel Petre Rezmiveș: “Sunt încrezător în forțele proprii!”

În perioada 11-14 iulie, la Gavle (Suedia) se desfășoară o nouă ediție a Campionatelor Europene de atletism pentru tineret. România este prezentă la competiția din Suedia cu o delegație formată din 29 de atleți (19 la masculin și 10 la feminin). În aceste zile, Federația Română de Atletism vă prezintă o parte dintre sportivii care se vor lupta pentru medalii pe arena din Gavle.

România are în prezent o generație excelentă de alergători pe distanțe scurte, iar unul dintre atleții cei mai în formă este Daniel Petre Rezmiveș
Antrenat de către Augustin Iancu la clubul CSM Ploiești, Daniel este în plină ascensiune în acest an. După ce a bifat prima participare la Campionatee Europene de atletism în sală pentru seniori, de la Glasgow, sportivul de la CSM Ploiești a făcut S.B. la Internaționalele României de la Cluj, din urmă cu o lună, când a alergat cursa de 100m în 10.57 secunde.

Chiar dacă s-a luptat cu o accidentare înainte de Campionatul European de Tineret, Daniel este încrezător înaintea competiției din Suedia și spune că va da totul pentru a obține un rezultat cât mai bun.
“Sunt încrezător în forțele proprii și la această ediție a Campionatelor Europene de Tineret obiectivul principal este să termin întreg cursele și să mulțumit la final. Revin după o accidentare, dar sunt pregătit. Sunt optimist că pot obține un rezultat bun”, a declarat Daniel Petre Rezmiveș pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.
În Suedia, Daniel va concura în probele de 100m și 4x400m.

Data nașterii: 11.09.1997
Probă: 100m
Club: CSM Ploiești
Antrenor: Augustin Iancu
S.B. 100m – 10.57 s
P.B. 100m – 10.44 s