Stiri Recente

CE TINERET (U23) – PORTRET DE SPORTIV (2). Andrea Miklos: “Îmi doresc foarte mult să urc pe podium!”

În perioada 11-14 iulie, la Gavle (Suedia) se va desfășura o nouă ediție a Campionatelor Europene de atletism pentru tineret. România va fi prezentă la competiția din Suedia cu o delegație formată din 29 de atleți (19 la masculin și 10 la feminin). În zilele premergătoare competiției, Federația Română de Atletism vă prezintă o parte dintre sportivii care se vor lupta pentru medalii pe arena diin Gavle.

Andrea Mikloș (20 de ani) este una dintre sportivele de perspectivă ale României. Participantă în primăvară, în premieră, la o ediție a Campionatelor Europene de sală pentru seniori, la Glasgow, Andreea a avut până acum un sezon bun de vară. S-a impus la Internaționalele României în proba de 400 m cu timpul de 52,90 secunde și acum așteaptă cu încredere Campionatele Europene de Tineret de la Glave.
Legitimată la CSM București, Andrea este pregătită de antrenoarea Magdolna Kanizsay și are în palmares deja un titlul european la U18 și un titlul de vicecampioană continental la U20, ambele în proba de 400m.

“Pentru mine este prima participare la o ediție a Campionatului European de Tineret. În cateva cuvinte aș putea spune că sunt optimist înaintea întrecerii de la Gavle. Îmi doresc să realizez un personal best și îmi doresc foarte mult să urc pe podium. O să dau totul și sper să realizez un rezultat bun”, a declarant Andrea pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Club: CSM București
Antrenor: Magdolna Kanizsay
Data nașterii: 17.04.1999
Probă: 400 m
P.B. – 52,07 s
S.B. – 52,90 s.