Stiri Recente

Campionatul Național de cros pentru U18, U16 și copii 1 și 2 este găzduit sâmbătă de municipiul Botoșani

Ediția 2020 a Campionatului Național de cros pentru U18, U16 și copii 1 și 2 va fi găzduit sâmbătă, 26 septembrie 2020, de către municipiul Botoșani. Competiția este organizată de către Federația Română de Atletism, cu sprijinul D.J.S.T Botoșani și al Asociaţiei Judeţene de Atletism Botoșani.

Echipele pot fi formate din maxim patru atleți, din care punctează primii trei, în ordinea sosirii, la toate categoriile de vârstă.
Copiii nu pot participa la nici o categorie superioară la individual și pe echipe, juniorii 3 pot participa numai la categoria juniorilor 2, ei intrând în clasamentul general individual și pe echipe al acestei categorii (juniorilor 2).
Verificarea legitimațiilor, cu viza anuală și medicală valabile, este obligatorie și se va efectua prin prezentarea la secretariat de către delegatul clubului cu cel putin 60 minute înaintea probei.
Participarea sportivilor este permisă doar cu legitimația de sportiv, cu viza medicală valabilă și declarația pe propria răspundere completată. În cazul în care legitimația nu se prezintă/gasește, singura modalitate de intrare este prezentarea unei adeverințe medicale valabile!

Campionatul Național de cros începe la ora 9:00, cu proba dedicată copiiilor 2, la feminin, și totul se va încheiat cu proba dedicată sportivilor U18, la masculin, cu startul la ora 11:25.

Programul complet și regulamentul competiției pot fi văzute AICI.