Stiri Recente

Campionatul Național de cros pentru seniori, tineret și juniori are loc sâmbătă la Giroc

Localitatea Giroc, din județul Timiș, găzduiește sâmbătă, 17 octombrie 2020, întrecerile Campionatului Național de cros pentru seniori, tineret și juniori. Organizată de către Federația Română de Atletism, competiția va reuni la start sportivi din întreaga țară.

Participă atleți seniori, seniori U23 (tineret) și U20 (juniori) – masculin și feminin. Participarea se face individual și pe echipe la toate cele teri categorii – seniori, Seniori U23, U20 – masculin si feminin. Echipele pot fi alcătuite din 4 atleţi din care vor puncta primii 3 atleti sosiți din clasamentul general.
Toți participanții (sportivi, voluntari, oficiali etc.) trebuie să își monitorizeze starea de sănătate și să respecte cu strictețe măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19, cum ar fi igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandărilor de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală, dacă există simptome specifice bolii.

Participanții trebuie să respecte regulile de igienă respectiv folosirea unei batiste de unică folosință în caz de tuse sau strănut, evitarea schimbului de echipament sportiv, săpun, sticle cu apă și alte articole personale între competitori, interzicerea folosirii dușului sau a saunei, evitarea contactului fizic – strângeri de mână, îmbrățișări la sfârșitul evenimentului.

Înainte de intrarea la apel se va efectua un triaj al sportivilor, antrenorilor, oficialilor, voluntarilor, constând în verificarea temperaturii și se va completa și DECALARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE PRIVIND STAREA DE SĂNĂTATE.

Sportivii au obligația să păstreze distanțarea fizică prevăzută în ordinul nr. 780/1.432/2020.
Accesul spectatorilor în zona de start este strict interzis conf. Ordinului 780/1.432/2020.
Este obligatorie respectarea indicațiilor organizatorilor și arbitrilor în zona marcată pentru start și pe traseu. Vor exista diferite zone de încălzire ce se vor comunica de către organizatori, la ședința tehnică.
Nu este necesar testul Covid-19.

PROGRAMUL COMPETIȚIE ESTE URMĂTORUL:
Ora 8:30 – start seniori masculin;
Ora 9:15 – start tineret masculin;
Ora 9:55 – start seniori feminin;
Ora 10:10 – start tineret feminin;
Ora 11:00 – start juniori masculin;
Ora 11:35 – start juniori feminin.

Director de concurs: Sorin Staicu.
Judecător arbitru: Karaiosifoglu Leonida.