Stiri Recente

Campionatul Mondial de la Doha, ziua 10: Alina Rotaru concurează în finală la săritura în lungime (19:15)!

Campionatul Mondial de atletism în aer liber pentru seniori se încheie azi, odată cu ultimele finale. Duminică, 6 octombrie 2019, pe Khalifa Internațional Stadium va evolua și o româncă. Alina Rotaru va încerca să scrie istorie pentru România în finala de la săritura în lungime!

Legitimată la CSM București, Alina Rotaru s-a clasat sâmbătă, 5 octombrie 2019, pe locul trei în grupa A de calificări, cu o săritură de 6,72 m, din a treia încercare. În clasamentul general al calificărilor acestei probe, elev alui Mihai Corucle s-a clasat a a cincea! Celelalte două sărituri ale Alinei au măsurat 6,57 m și 6,31 m.

Finala probei de săritura în lungime de la Campionatele Mondial de atletism în aer liber de la Doha are loc azi, 6 octombrie 2019, de la ora 19:15.

În România, iubitorii atletismului pot urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.